CRETA GRIEKSE SPECIALITEITEN ESSENLAAN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Creta Griekse Specialiteiten Essenlaan. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 19:05 too dry
18 aug 2022 om 21:20 Heerlijk gegeten, zeker een aanrader
14 aug 2022 om 20:19 Om 18:00 uur besteld, na 2,5 uur nog steeds geen eten ontvangen, echt super slecht, zelfs de telefoonverbinding daar is superslecht toen ik belde waar het bleef. Heeft 2,5 uur geduurd. Eens en nooit meer.
14 aug 2022 om 20:10 Op het moment dat ik deze mail kreeg was het eten nog niet bezorgd.
14 aug 2022 om 19:37 Het eten was lekker en goed warm maar wel jammer dat er niet iets van een beetje sla, tomaat of komkommer bij zit. Wel bijna 2 uur moeten wachten voor het thuisbezorgd was, dat viel heel erg tegen.
8 aug 2022 om 16:21 Vind de patat en snacks vreselijk!
4 aug 2022 om 20:32 Het eten was oke prima tr doen, ik zelf had een foutje gemaakt maar daardoor smaakte het niet minder.
31 jul 2022 om 20:54 Heerlijke broodjes gyros gehad. Zou zeker weer bestellen hier!
17 jul 2022 om 18:48 Eten vonden we beetje flauw geen sla of zo erbij maar verder wel lekker
16 jul 2022 om 22:54 Super lekker eten voor een schappelijke prijs!
10 jul 2022 om 22:13 Bezorgtijd 2.5 uur. Heeft 1.5 uur in de tracker laten zien dat de bezorger onderweg was. Telefonisch niet bereikbaar doordat het nummer niet bestond. Eten wat droog en weinig saus. Dit was voor ons de laatste keer dat we hier besteld hebben.
10 jul 2022 om 21:48 18:30 aangegeven om te bezorgen, bezorger kwam om 20:00. Restaurant. Niet te bereiken, inmiddels al iets anders geregeld. Dan doen ze 3 frikandellen en een portie kipnuggets erbij. Maar alles is koud, de patat is slap, het vlees is koud en taai.