CRETA GRIEKSE SPECIALITEITEN ESSENLAAN

CRETA GRIEKSE SPECIALITEITEN ESSENLAAN lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Creta Griekse Specialiteiten Essenlaan. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 12:10 Het eten was opzich wel oké, maar geen Griekse topper helaas. De bezorging was ronduit slecht. Meneer kon het huis niet vinden en zei dat ik hem maar moest komen zoeken. Vervolgens duurde dat nog al lang en was het eten koud.
14 mei 2022 om 19:37 De juiste hoeveelheid, de juiste temperatuur, de juiste kruiden en heerlijk frisse tzatziki. De Lesbosschotel met pitabrood was heerlijk!
8 mei 2022 om 22:35 De levertijd was lang maar dat was al duidelijk via de website dus niet echt een probleem. De patat was op dus in overleg vervangen door pita. Ook goed. Lekker gegeten.
8 mei 2022 om 19:42 Heel goed!
7 mei 2022 om 23:37 Op tijd besteld met oog op levertijd, dat werd toch half uur later.
17 apr 2022 om 20:34 Bezorgd binnen de tijd. Eten was prima, maar de pita's waren aan de taaie kant.
7 apr 2022 om 21:30 Na 2 uur nog geen eten en terwijl ik dit schrijf is me eten er nog niet .
2 apr 2022 om 19:53 Jammer dat ze er toch elke keer weer koolsla tussen stoppen, ook als dit niet vermeld staat, of je nog aangeeft dit niet te willen.
2 apr 2022 om 10:47 Pff dat was niet zo best. Vlees totaal uitgedroogd. En het duurde enorm lang. Afrader. Kun je beter een boterham smeren.
1 apr 2022 om 7:32 Na anderhalf uur wachten eindelijk ons eten. Jammer dat na het lange wachten het eten ook nog eens koud was..!
26 mrt 2022 om 13:00 Ranzig eten en nog liegen over het vlees. Wnnr je vraagt wel vlees het is krijg je iemand die niet eens Nederlands kan praten. NOOOIT MEER
21 mrt 2022 om 21:55 1,5 uur EERDER geleverd dan de aangegeven tijd en dan letterlijk RAUWE patat en koud vlees! Niet aan te raden!